MORGAN + POL BATLLE I RITA PAYÉS (OPENING BAND)

SALAMANDRA

Finalitzat
divendres, 24 de març | 19:30 h

Salamandra
Ant: 25€ + desp. Taq: 30€
Portes: 19:30h
Concert: 20:00h

Compartir

MORGAN

“The river and the stone” és el títol triat per al tercer treball d'estudi de Morgan. Un disc que presenten en la seva gira “The River Tour”.
El nou àlbum d'estudi de Morgan és un conjunt de deu cançons en les quals van començar a treballar després del confinament en 2020. És el resultat de moltes converses, moltes hores de creació conjunta i, sobretot, de gaudir de fer música amb amics. Després de gairebé un any de treball van viatjar a França, a l'estudi Le Manoir de Léon, al costat de Campi Campón en la producció. Està barrejat per Stuart White (Beyoncé, Autolux) a Los Angeles i masteritzat per Colin Leonard (SING Mastering) a Atlanta, GA.

POL BATLLE I RITA PAYÉS

Pol Batlle és una nova glopada enèrgica que et pot tombar d'una sola cançó. Un cantant amb altíssims dots per la interpretació que converteixen cada tema en un viatge d'aquells que costa oblidar. El 2022 va presentar SALT MORTAL. El seu primer treball produït pel guardonat als Latin Grammys Juan Berbín i acompanyat de la veu de luxe de Rita Payés. Una intimitat consumada, la màgia de l'hàbit i la poesia del gest.
La gira de presentació l’ha portat pels auditoris més importants del país, Espanya i Itàlia. Amb un missatge de la crítica inequívoc: el duet d’en Pol i la Rita és puro màgia. Així ho ha determinat Mondo Sonoro col·locant el disc al TOP10 durant més de 8 setmanes. Va despedir l’any passat amb la publicació d’un nou single a la mundialment coneguda plataforma COLORS, per on hi han passat artistes com Billie Eilish, Alicia Keys o Nathy Peluso.

Divendres
24
mar
19:30 h
 
Des de
27.56 €
Finalitzat