ELEFANTES (Electro Acústic)

L'ONCLE JACK

Finalitzat
diumenge, 5 de març | 20:00 h

L'Oncle Jack
Ant: 20€ + desp - Taq: 25€
Portes: 20:00h
Concert: 20:30h

Compartir

ELEFANTES

Elefantes és un grup de música pop/rock originari de Barcelona, format en 1994 per Shuarma (cantant i compositor), Jordi Ramiro (bateria), Julio Cascán (baixista) i Alex Vivero (guitarra).
Renovadors de la cançó espanyola des d'una perspectiva única i personal, la banda torna a posicionar-se després de vint-i-cinc anys de carrera com el referent musical nacional de major espectre, fusionant sintonies variades que van des del pop fins al flamenc, passant per la cançó melòdica i el rock. Elefantes són el clar exemple de músics de raça, que combinen elegància i arravatament, distinció i furor en els seus directes, amb missatges de gran importància i cuidada instrumentació. El grup ha continuat recollint èxits i rebent un gran acolliment per part del públic durant tots aquests anys.
Amb el seu últim disc, “Trozos de Papel/Cosas Raras”, Elefantes ens regala un disc sorprenent en el qual lluny d'acomodar-se en el so i les textures que els han caracteritzat en les últimes dècades, aposten per transformar i remodelar el seu univers sense perdre res de la seva essència, fins i tot podríem dir que aprofundeixen més en allò que els fa una de les millors i més inclassificables bandes del nostre panorama.

Diumenge
05
mar
20:00 h
 
Des de
22.06 €
Finalitzat