PANTOCRATOR + CIUDAD CELESTE

EL PUMAREJO

Finalitzat
divendres, 10 de març | 20:30 h

El Pumarejo
Ant: 12€ + desp  Taq: 15€
Portes: 20:30h
Concert: 21:00h

Compartir

PANTOCRATOR

Han passat ja vint crisis com la teva, coneixen totes les teves vergonyes, totes aquestes veritats que mai reconeixeràs, les teves crisis existencials i els teus embolics amb Tinder. Coneixen a tots els capolls amb els quals has lligat i lligaràs i amb els quals et trobaràs en un bar. Coneixen, en resum, la història de la teva vida i te la compten amb humor àcid i ironia milenial.
Merda, una altra vegada li he escrit. M'ha tornat a deixar en vist. Et sona? Perquè igual t'encanta Pantocrator. El grup de Barcelona, liderat per Marta Delmont, per Marina Correa, i per la seva pèssima gestió emocional, que publicava en 2019 “*Villacapullos”, amb Xiri Romaní a la bateria i Rober Busquets a la guitarra. Música powerpop i garage, amb tocs en pla realisme pallús. Igual tu no saps que pertanys al ministeri de les bàsiques, però elles sí.

CIUDAD CELESTE

Ciudad Celeste és un punt de trobada, un lloc comú entre latituds (Argentina/Xile/Espanya). Una plataforma on 5 amics es troben amb la intenció de crear un oasi de pop i electrònica, un lloc imaginari al qual escapolir-se davant la voracitat del món. Al juliol de 2022 van llançar el seu debut “Sirenas”, el primer d'una sèrie de singles en els quals treballen amb noves formes de producció per a trobar-se amb sons vaporosos i ritmes juganers. Situats entre l'analògic i el virtual, entre la nostàlgia i l'experimentació, Ciudad Celeste és un espai en el qual conflueixen sintetitzadors platejats, baixos rocosos i veus que ens canten sobre vivències urbanes, aprendre a deixar anar i altres fantasies.

Divendres
10
mar
20:30 h
 
Des de
13.52 €
Finalitzat