JACK DANIEL'S CLOSING PARTY: DAVID VAN BYLEN + JACK DAFONS

SALAMANDRA

Finalitzat
dijous, 30 de març | 23:59 h

Sessió de tancament
del Festival
L'entrada dóna accés
a la sessió de Djs

Salamandra
Ant: 10€ + desp  (Inclou consumició)
Portes: 23:59h
Concert: 23:59h

Compartir

DAVID VAN BYLEN

Parlem de l'escena indie festivalera nacional, tampoc volem ser pretensiosos. Però dir David Van Bylen i pensar en remixes s'ha convertit en una cosa inevitable. Són tantes i tan efectives les remescles d'aquest prolífic productor i dj, que és rar que un dia qualsevol en una sala o festival indie qualsevol no soni almenys un dels seus remixes, edits o mushups.
Per això aquest mallorquí establert a Santander és considerat per molts com el remezclador de referència del indie nacional, arribant-se a dir d'ell que és ni més ni menys que “l'home que va convertir la música indie nacional en música de ball”.
I després estan les seves sessions, collages únics a base de mashups i mescles increïbles que dilueixen completament qualsevol frontera estilística o temporal, amb les quals és capaç d'unir en comunió festiva a les gents més *diverses. Armat amb un ampli ventall sonor i moltíssimes hores de vol llegint la pista, s'adapta com un guant a l'esperit que presideix cada recinte, cada nit, cada ocasió. Si bé el indie i la indietrónica són el seu punt de partida, en les seves eclèctiques i boges sessions tenen cabuda multitud de gèneres (pop, rock, electrònica, disc, funk, soul, hip hop, urbana, house, ...) que treballa sense prejudicis sota el denominador comú del ball i el bon rotllo.

JACK DAFONS

Deejay open format, actual resident als clubs de Zoco de Salamandra i a les sessions d'El Dirty i Mandanga de Razzmatazz. Adicte a l'eufòria del públic, els braços amunt són el que busca.Jack Dafons és un dels alias d'Alfons Hernández, deejay en la nit catalana des de 2014. Les seves sessions sempre han format part del perfil format obert, que travessa diferents èpoques i gèneres musicals. Amant de la música pop, recorre el mainstream i l'underground buscant els temes amb què cantar plegats i transmetre l'emoció a la pista de ball sense complexos.

Dijous
30
mar
23:59 h
 
Des de
11.44 €
Finalitzat