EL COLUMPIO ASESINO + MELENAS

SALA SALAMANDRA

Finalitzat
dissabte, 24 de febrer | 19:30 h

Sala Salamandra
Ant: 25€ + gast. Taq: 30€
Portes: 19:30h
Concert: 20:00h

Compartir

EL COLUMPIO ASESINO
El Columpio Asesino, la banda que més vegades ha estat al festival aquest any ve per acomiadar-se. El mític grup navarrès de post-punk van ser pioners a l’escena indie estatal barrejant l'electrònica i els sintetitzadors amb sonoritats rock i punk, ara diuen adeu als escenaris amb la seva gira “Amarga Baja”. Una de les últimes oportunitats per veure'ls a l'escenari. Una oportunitat per celebrar-ho, tants anys, tants moments, tanta música.
“Nos vamos. Lo dejamos, pero no sin antes celebrarlo. Porque las cosas pueden acabar bien o mal y lo nuestro solamente puede acabar como mejor sabemos hacerlo: con una gira de despedida por vuestras ciudades, ofreciéndoos un concierto en el que repasaremos toda nuestra discografía. Por eso os invitamos a encontrarnos por última vez en vuestras salas favoritas, quemando la noche. Sudando la noche. Amando en la noche. 
Porque somos, sois y siempre seremos, amantes en el precipicio.
Muchas gracias por todos estos años.”
El Columpio Asesino.

 

MELENAS
Melenas van néixer en 2016 com a part de l'efervescent escena musical de Pamplona i ràpidament es van convertir, amb el seu estil reverb core, en una de les bandes que més ha fet parlar en l'escena indie pop estatal i internacional.
El seu àlbum de debut va esgotar dues edicions només a Espanya i va ser reeditat internacionalment a través del reconegut segell estatunidenc Trouble In Mind Rècords, que va publicar també el seu segon disc, “Días Raros” i que en 2023 va treure el seu tercer LP “Ahora”.
Les cançons de Melenas, amb guitarres, sintetitzadors i veus embolicades en reverb, són una parenceria de pop atemporal amb estil propi, fresc i alhora amb solera: brillants melodies, fresques línies de baix, teclats vibrants i bateries kraut s'adornen amb crepitants phasers i s'emboliquen en harmonies vocals celestials. Ressonen The Feelies, Stereolab o el so més fer del C86 en cançons amb lletres per a cors sensibles. En 2021 van publicar "Osa Polar", l'aclamada versió del clàssic hit dels 80 “Eisbaer de Grauzone”. Tant aquesta versió, com el seu tercer àlbum continuen ampliant la paleta sònica de la banda, amb una nova riquesa de textures, a través de teclats analògics i vibracions electròniques, mantenint sempre el seu amor pel pop com a protagonista.

Dissabte
24
feb
19:30 h
 
Des de
25 €
Finalitzat