frontal2017

Dissabte 11 de Març > 21.00h (salamandra2) | anticipada: 12€ / taquilla: 15€

 

morganFICHA2    TICKET3

 

Arriben al Let's Festival dins la seva gira de reinveció del seu primer treball (2015) "North". Apareixen als llistats del més destacat de 2016 en mitjans com Radio·, Diario Crítico, Dog Magazine o Rockzone. Un projecte molt jove que va nàixer al 2013 en format acústic per instrumentar el temes de Carolina de Juan (Nina) i que poc després ja presentaven la seva formació eléctrica amb les guitarres i veus den Paco López, la bateria den Ekain Elorza, el baix de l’Alejandro Ovejero, el teclats den David Schulthess i el piano i la veu de la Carolina de Juan.

Morgan arriben al Let's Festival dins la seva gira de reinveció del seu primer treball (2015) "North". Apareixen als llistats del més destacat de 2016 en mitjans com Radio·, Diario Crítico, Dog Magazine o Rockzone.
Un projecte molt jove que va nàixer al 2013 en format acústic per instrumentar el temes de Carolina de Juan (Nina) i que poc després ja presentaven la seva formació eléctrica amb les guitarres i veus d'en Paco López, la bateria d'en Ekain Elorza, el baix de l'Alejandro Ovejero, el teclats d'en David Schulthess i el piano i la veu de la Carolina de Juan.

 

 

joanaserratFICHA2    TICKET3

“Cross The Verge” es la tercera referència deJoana Serrat. El nou disc de la catalana, la rematada visible de tota la seva trajectòria, repeteix alguns dels noms que ja van aparèixer en “Dear Great Canyon”, el seu anterior treball; el productor Howard Bilerman (Arcade Fire), i els músics Gavin Gardiner (líder dels canadencs The Wooden Sky), així com el seu germà Toni Serrat. Tot en “Cross The Verge” fa pensar en un pas endavant natural. A primera vista, és el registre de músics que han col·laborat en la confecció del disc el que confirma l'altura del camí recorregut. L'excel·lent desenvolupament de “Cross The Verge”, sòlid i sense un pas en fals, és propi de la maduresa que ja atresora Joana Serrat, i que la situa en l'avantguarda d'un so que ha sabut convertir en propi a força de personalitat; això explica, entre d’altres fites, la seva recent incorporació al segell londinenc Loose Music, la més prestigiosa discogràfica europea especialitzada en folk d'arrels nord-americanes.

“Cross The Verge” es la tercera referència de Joana Serrat. El nou disc de la catalana, la rematada visible de tota la seva trajectòria, repeteix alguns dels noms que ja van aparèixer en “Dear Great Canyon”, el seu anterior treball; el productor Howard Bilerman (Arcade Fire), i els músics Gavin Gardiner (líder dels canadencs The Wooden Sky), així com el seu germà Toni Serrat.
Tot en “Cross The Verge” fa pensar en un pas endavant natural. A primera vista, és el registre de músics que han col·laborat en la confecció del disc el que confirma l'altura del camí recorregut. L'excel·lent desenvolupament de “Cross The Verge”, sòlid i sense un pas en fals, és propi de la maduresa que ja atresora Joana Serrat, i que la situa en l'avantguarda d'un so que ha sabut convertir en propi a força de personalitat; això explica, entre d'altres fites, la seva recent incorporació al segell londinenc Loose Music, la més prestigiosa discogràfica europea especialitzada en folk d'arrels nord-americanes.

 

 

spotifyLETS2

teaser2017

                 todosEND